Bemutatkozás




"A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett." (Alphonse Louis Constant)

Bemutatkozás

Ungelesener Beitragvon kmatefi » Fr 3. Jul 2020, 09:52

Bemutatkozás



Klaus L. Matefi vagyok, német állampolgár. 1955-ben születtem Magyarországon és több mint 30 éve élek Németországban. Huszonöt éve kutatom intenzíven a bibliai vallások és titkos társaságok misztériumainak a kozmikus kapcsolatait. Az említett vallások elzárkóznak nyilvánosan, tüntető módon az ősi asztrológiától, és tudománytalan babonának bélyegzik meg azt annak ellenére, hogy a misztériumaik valójában arra épültek fel. Kitartó, konzekvens és szerencsés kutatásomnak köszönhetően siker koronázta az említett misztériumoknak elsőként történt feltárását.

Mottóim:

Nincsen közöm a Teozófiai Társulathoz, mégis az Indiából származó jelszavukat választottam az egyiknek:

"Nincs magasztosabb vallás az igazságnál."

Ez számomra tartalmaz mindent, amit a bibliai vallások és titkos társaságok kutatása folyamán a szemem előtt tartottam és tartok ma is.

A másik mottóm pedig Eliphas Levi-től (Alphonse Louis Constant 1810 - 1875) származik "A nagy mágia dogmája és rituáléja" (1861) című művéből:

"A titkos tudományok útjára senki ne lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett."


Kapcsolatfelvétel lehetősége: klaus_matefi@t-online.de
Dateianhänge
Klaus Matefi mitológiakutató.jpg
Klaus Matefi mitológiakutató.jpg (23.92 KiB) 234-mal betrachtet
Benutzeravatar
kmatefi
Administrator
 
Beiträge: 168
Registriert: Mo 24. Feb 2020, 17:04

von Anzeige » Fr 3. Jul 2020, 09:52

Anzeige
 

TAGS

Zurück zu Vallás-Filozófia-Ezotéria

Wer ist online?

0 Mitglieder

cron